Thursday, October 27

I've been tagged.

Assalamualaikum.

THE RULES

1) You must post these rules
2) Each person must post 11 things about themselves in their journal
3) Answer the questions the tagger set for you in their post
4) And create 11 news questions for people you tagged to answer
5) You have to choose 11 people you tag and link them on post
6) Go to their page and tell them you have to tagged him/her
7) No tag backs
8) No stuff in their tagging section about 'you are tagged if you are reading this' you legititmately 9 [a.k.a really,trust, will all honestly] have tagged 11 people

11 THING ABOUT MYSELF

#Saya adalah peminat tegar Faizal Tahir
#Montel tapi comel HAHA
#Suka cari pasal
#Kerek
#Kuat sentap
#Kepala angin
#Cakap lepas
#Suka bahan orang
#Gelak kuat-kuat
#Boros
#Mata duitan

QUESTION FROM AYU

1. Are you a k-pop lover?
#Nope
2. Wanna be my bestfriend?
#Maybe
3. Bila kali last korang nangis?
#Yesterday
4. Boleh tak tempahkan tiket untuk saya? sebab saya nak pergi seoul :D
#Tak boleh. HAHA
5. What is your fav food?
#Semua yang berkenaan dengan AYAM
6. Pernah pergi luar negara tak?
#Tak7. Awak suka blog saya? #Okay lah =)
8. Berapa ramai orang yang datang birthday party korang tahun lepas?
#Tak pernah buat birthday party
9. Awak ada boyfriend/girlfriend?
#Biarlah rahsia
10. Awak suka main game apa?
#Galah panjang <-- game jugak kan?
11. Susah tak soalan yang ayu bagi?
#Senang macam soalan SPM :P

QUESTION FROM BLOOMSYAITUAQ

1 . Horoskop korang ialah ?
    #Cancer
2 . Warna favourite korang ialah ?
    #Hitam & Merah
3 . Bukti korang suka warna tu ialah ?
    #Kebanyakkan baju-baju aku semua color tu.
4 . Maksud kawan bagi korang ialah ?
    #Entah sebab aku xde 'kawan'. HAHA
5 . Handphone yg korang guna ialah ?
    #Samsung Galaxy Ace
6 . Gadget favourite korang ialah ?
    #Aku bukan peminat gadget
7 . Laman web yg korang paling suka ialah ?
    #Youtube
8 . Nama kartun favourite korang ialah ?
    #Dragon Ball
9 . Channel yg korang selalu tengok ialah ?
    #Tak tengok tv. HAHA
10 . Penyanyi favourite korang ialah ?
     #FAIZAL TAHIR
11 . Pelakon favourite korang ialah ?
    #FAIZAL TAHIR (aku nak dia juga tak duli)

QUESTION FROM IJATAZY

1. suka cerita hantu tak?
   #Fav kot! HAHA
2. kenal aku tak?kalau kenal,cmane kita kenal ye?
   #Tak kenal. Hehe.
3. English, Malay, which one do you prefer?
   #Both.
4. belajar kat mana?atau kerja kat mana?
   #Kolej Poly-Tech Mara Kuala Lumpur.
5. anak ke berapa?
   #Ke-LIMA dari Tujuh <3
6. birthday awok?
   # 2nd July 1988
7. saya suka maths, anda bagaimana?
   #Tak pernah suka
8. perkara apa yang buat anda paling sangat bersyukur kepada Allah
   #Masih bernafas ketika ini.
9. bestfriend anda?
   #Biarlah rahsia
10. citacita nak jadi apa?
   #Tak kesah jadi apa pun janji MASYUK
11.makanan ape paling sedap bagi korang?
   #Anything yang pedas aku rembat. HAHA

MY QUESTIONS

1. Aku tag korang, korang marah tak?
2. Korang jawab tag ni ikhlas or terpaksa?
3. For you, facebook or twitter more interested?
4. Your favorite blog?
5. Blogging since?
6. Perangai korang yang paling buruk sekali?
7. Benda apa yang korang nak tak dapat?
8. Pandai main apa-apa alat music tak?
9. Apa yang menarik tentang korang?
10. Benda yang paling berharga bagi korang?
11. Pendapat korang tentang blog aku?

THE 11 PEOPLE THAT I WANNA TAG


SELAMAT MENCUBA ^_^

9 comments :

ayuni said...

dah baca. lol! jawapan eyfa buat ayu tergelak :D

siti kektus said...

haha. kena tag lagi. dah dua org tag benda alah ni. thanks eyfa. ;)

PCL said...

baca entri awan ni...salam singgah kenal2.

aimie amalina said...

hehehehe
kene gak soklan ni
hehehe

pegi la seoul
besshhhhh! =]

kumpui duet bebanyak nnti pegi..kekeke

izfanora said...

lama dah tak kena tag.. mengetag org lagi lah dah lama tak wat.. nmpk sgt dah lama xjoin segmen.. :P

Abg Stalker said...

takat ni da 2org tag abg.mampuih nk jwb 2 soalan ni.haha..xpe2,nti abg bt.yeay! ;)

iPai said...

salam ... eyfa !!!!!!!!!

apa kabar ???!!!

wah kene tag ke ? minta maaf sangat ye eyfa .. tak dapat nak jawab tag .. tapi apa2 pon kalau dapat masanya, akan cuba jawab k ..

thanx !!!

Nurnajwa KZ said...

Hehe, kte pon kena laaaa :D


Nt kte buat oteh^^

BloomSyaz said...

hahaha . tah sape2 lha agaknye yg mulakan ni an ? da bnyk da blog post bnde nieh . tpi bestt . mcm game .

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com