Thursday, November 10

11.11.11 - its just a number.

Assalamualaikum.

Hari ni aku buat facebook masing-masing updated status facebook pasal 11.11.11, sebenarnya apa yang special sangat? Aku kurang kefahaman sikit bab ni. Its just a number lah babe. Sebab number sama 11.11.11 itu ke yang buat special? Bagi aku tak la special sangat. Tahun depan ada lagi, 12.12.12 kan? (itu pun kalau aku hidup lagi la tahun depan) So, nothing special la.

11.11.11 jatuh pada hari Jumaat iaitu penghulu segala hari. Korang tak takut ke? Aku ada rasa cuak sikit sebab maklumlah aku rasa pahala aku belum cukup lagi untuk buat tiket masuk syurga. Korang pulak dok syok-syok tarikh best lepas tu nak cari aweks/balaks utk couple. Konon-konon sweet lah en? tak pun kononnya nak buat perkara yang indah2 untuk jadikan kenangan. Adoii~ Baik lah kau mengaji kat rumah dapat gak tambah2 amalan yang serba kekurangan tu. 

Relex. Jangan taksub sangat. Aku rasa yang best pun pasal 11.11.11 ni sebab aku banyak dapat jemputan kahwin. MAKAN FREE! Yahoooooo! And one more ada kena mengena dengan tarikh 11.11.11 ni cerita Immortals yang di tunggu-tunggu ni keluar panggung. Hahaha. Itu lagi best. Haha. Yang lain biasa je. Takyah nak taksub excited sangat.


KBAI~

9 comments :

Nyamuk Terbang said...

tue kn
dkt news feed FB pnuh post psl nie

cik najihah said...

kang 12 12 2012 pulak..
macam2

sergeant keroro said...

esok hari penghulu segala hari :)

cik violet said...

betol2..kene byk insafi diri nih..huhu

Abg Stalker said...

bdk2 skrg mmg mcmtu.x ingt mati,ingt nk sedap je.

Akeyla Frr . said...

TERBAEKKK :D
BETUL LAH :d

Nur Farah Hani said...

hehe.. fara suke tarikh 11 11 11 tapi tak la sampai takdub.. :D

ain dzaya said...

ain tak perasan la..hari nie 11.11.11..
haish! ketuk pala kang!!

Tea Dno said...

manusia ni..lg2 yg Islam..trlalu obses gn tarikh..dh mngalahkn org barat,okay..menyampah tgk..

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com