Wednesday, November 23

Pukimak - SSKmusic

Assalamualaikum.

Tadi aku bukak youtube. Lepas tu terjumpa satu video yang agak menarik. Saja nak share dengan korang semua. Liriknya mesti korang akan kutuk, and kata tak elok. Memang lagunya macam pukimak sikit sebab nama tajuk lagu pun memang Pukimak. Bak kata dorang "Lagu ni kotor tapi kitorang jujur" tapi apa pula kata korang? Check this out !!


So, apa pendapat korang? bagi aku okay aje cuma perkataan tu terlampau tak elok and tak baik kan untuk di publishkan depan orang ramai. Itu kan dah ketegori mencarut! but in real life rasanya perkataan dalam lirik-lirik ni memang ramai yang sebut. Rasanya dah jadi kebiasaan kadang-kadang. Jangan kata dengan aku korang tak pernah "mencarut" walaupun sekali. HAHA.

KBAI~

7 comments :

Ahmad Haziq Azlan said...

mulut saya baik....hehehehe

wan_cikgumuzik said...

wieeeuuuuwwwww...!! carutan terlampau.. hehehhee...

tapi rasa mcm biasa2 jerr perkataan tuhh kan? selalu jerr disebut di tempat umum oleh pemuda2 malaysia kan??

eNaL_WaNie said...

pergh apehal diorang nie ... dah tade lagu laen ke nak buat ...

sergeant keroro said...

errrr, entah. alien mencarut special :P

^^eKaTiKaH^^ said...

mak ai..tajuk dye..heee :D

Gua Tertidur said...

haha..style! laki suka puki :P

Gua Tertidur said...

haha style! laki suka puki!

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com