Sunday, November 13

Perihal URL blog

Assalamualaikum.



P/S : Hamboi URL blog kau memang tak boleh panjang lagi ke bero? -.-"

8 comments :

Razil Tahir said...

hm... ok la kot dari
ade nombor2 and huruf2 dah macam password dah... huhuhu XD

Ezy Chiaki said...

comel kot letak link blog pjg2.. kihkihkih

faridah nazurah said...

hahaha aku memang suka letak link panjang2..

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

ala yg simple dan guna ayat yg mudah sng org nak ingt.. sy pn da 2 kali tkar url blog

Azzah said...

bertuah la ada orang nak ingat..:)

Ahmad Haziq Azlan said...

tak tau nak baca camner

Nurnajwa KZ said...

Hahahaha, serious shit buat sakit hati je link cmtu --

.ain. said...

haha. yg panjang tu comel :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com