Sunday, November 13

Contest Gambar Cool

Assalamualaikum.

Yang sebenarnya aku tak suka sangat join contest-contest yang melibatkan gambar-gambar. Hehe. Tapi di sebabkan hadiahnya merupakan RM100 aku pun rasa macam tergerak hati untuk join. Pemenang pertama sahaja dapat RM100. Kalau tempat ke dua or ketiga memang xkan menang apa-apa. HAHA.

Tapi aku tak tahu lah gambar yang aku nak masukkan ni cool ke tidak kan. Tapi yang pasti dalam banyak-banyak gambar, gambar ni lah aku rasa macam comel sikit. HAHA. Katanya tak boleh edit melampau. Relex owner contest aku tak pandai edit gambar pun. Edit pun pakai picnik je. Kesian kan? HAHA.


Aku rasa inilah gambar paling cool yang aku ada. Sebab aku pakai jacket. kan 'cool' tu? Boleh kan? Maklum lah Malaysia kan dah semakin sejuk sekarang. Hahahaha. Walaupun aku tahu peluang aku nak menang tu sangat la tipis. Tapi apa salahnya mencuba. Hik hik.

KBAI~

10 comments :

sha my heart said...

good luck =)

entri serius atau santai?

Dhia BellamiZam said...

best of luck :)

Azzah said...

gud luck eyfa..jaket tu cantik..jeles..:)

goodluck said...

lah ni pun gambar kau . aku ambik buat post eh? comel

Abg Stalker said...

mmst 'cool' sejuk kn..pki jacket.hehe ;) gud luck dear.

Ahmad Haziq Azlan said...

jom picnic

ieyza afieyna said...

rm100 ??wah..

gudluck ye ;)

merahitujambu said...

comelnyaa..good luck

Nurnajwa KZ said...

Cool sbb pakai jacket ;D Haha, comel tahukk!

SoLy SoLicious said...

wow..kool !!! hee..gud luck

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com