Thursday, November 10

BELOGLIST AIN DZAYA | Earning Nuffnang Ain Dzaya untuk SAYA!

Assalamualaikum.

Di malam yang indah ini di temani dengan cahaya bulan yang menggoda jiwa membuatkan aku ingin mengambil bahagian dalam segmen Bloglist Ain Dzaya. Fulamakk! Kalau cikgu sastera sekolah aku tengok sure dia bangga siot! HAHA.

Kali ni aku semangat sikit nak join sebab dak Ain Dyaza ni nak share earning Nuffnang dia. Siapa yang taknak babe? Lagi-lagi aku yang mata duitan ni. Sebut pasal duit apa pun aku sanggup lakukan walaupun terpaksa membunuh orang lipas.



Pada pendapat aku blog dia dah okay dah, tak banyak widget yang merepek and menyemakkan mata memandang. Ringan pun ringan kan. Header dia comel macam banner dia juga (ini bodek lebih ni). Background warna-warni gitu, meriah you all. Tapi kalau boleh sidebar tu jangan buat transparent sebab kekadang macam susah nak baca apa yang tertulis or yang terkandung dekat sidebar tu. and lastly kalau ada aku dekat dalam bloglist dak Ain Dyaza ni aku sure mesti blog dia akan kelihatan lebih cool. (idea xboleh pakai) HAHAHHA.

Aku harap dia baca lah apa yang aku dah membebel panjang-panjang ni. Mana lah tahu lepas dia baca ni terus dia pilih aku, takyah la pakai random.org tu. HAHAHAHA. Okay aku tahu aku selfish and tamak. Biasa lah orang tamak kan selalu untung. Errr~

Okay, mangsa tag aku yang bertuah pada minggu ini jatuh kepada :-

(http://coretanakhir.blogspot.com/)

(http://ernamorgan.blogspot.com/)

(http://miniliebe.blogspot.com/)

4 comments :

faridah nazurah said...

gile mata duitan kau.. hehe takpe takpe nnt klau kau yg dpt, kau belanje ehh

EYFAalias said...

@faridah nazurah

haaha. share? errrr. idok ler .

Nana Jay said...

nak joinn tp x jadi.. sbb nak bg chance kt eyfa menang.. ahhha

ain dzaya said...

hello eyfa..
insyaALLAH..ain akan ckonsider yer..
thanks for ur mabeles komen tu....

nantikan yer..saper yg bakal rebut earning nuffnang dgn ain...ehhee

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com