Saturday, November 12

Ini bukan entry show off !

Assalamualaikum.

Aku paling menyampah dengan budak yang suka nak show off ni. Bajet-bajet comel agaknya. Semua benda dia nak menunjuk. Nak tahu tak siapa budak kuat show off tu? Aku lah budak tu. HAHAHAHA. Jangan marah haaaaa ^_^

Benda ni aku pernah cerita aku nak beli. HAHA. Chill entry ni xde matlamat apa-apa pun. Bukan nak show off sangat pun. Just saja nak share kegembiraan aku dengan korang yang aku dah dapat satu barang yang dah lama aku idamkan. Nak tahu apa? Jeng jeng jengggg......


*

*

*

*

*

Lek lu. Sap kok lu....Scroll bawah lagi.

*

*

*

*

*


*

*

*

*

*



Ini lah VARSITY JACKET yang aku idam-idamkan tu. HAHA. Okay aku tahu aku comel dalam gambar ni. Ini bukan perasan, ini kenyataan. Orang kata lah kan bukan aku kata. Hehe. Jangan marah, sekali sekala nak puji diri sendiri apa salahnya kan? Siapa lagi nak puji aku kalau bukan diri aku sendiri? Sobss.

Apa-apa pun sekarang ni aku rasa macam seronok sangat dapat benda yang dah lama aku nak. Fuhh! Alhamdulillah. Bersyukur sangat-sangat ! Akhirnyaaaaa! <3 HAHAHAHAHA (gelak puas hati)

KBAI~

14 comments :

Azzah said...

cantik warna dia eyfa

nur anis said...

bestnya dapat barang yang kita nak sangat..:)

Miss Eiza said...

wah bestnyaaa dapat beli brg idaman kan..sy suka brg polkadot skrg ni..dah ade kasut ngan shawl dah..baju je belum..hehehehe

azri johan said...

waaa...untunglaaa :D

faridah nazurah said...

weyh KAWAN BAIK, kau tak belikan utk aku ? aku nak warna merah!!!

kim heeruul said...

memey lu comel..hihi..^^

ayuyuuu :) said...

alhamdulillah dapat ape yg diidamkan :)


show off sekali skala tu ade gunanye kadang2 hihi

nurpiska said...

bestnye dapat barang yang kite suke:)

El-Janna said...

comel^^

El-Janna said...

comel^^

Pendamba Mawar said...

warna smart

Tea Dno said...

jacket tu je yg cantik..hahah..kbai.. ;p

Ezy Chiaki said...

eyfa mmg comelsssss!
=)

Daddylicious said...

sweet jer begitu...:)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com