Monday, November 21

Tutorial note under posts

Assalamualaikum.

Tutorial ni di request dari http://peekachumey.blogspot.com/. Sebenarnya aku tahu lah sikit-sikit bab edit-edit ni. Sikit aje tak banyak. HAHA. Aku bantu mana yang boleh di bantu aje okay ^.^

1. Dashboard > Design > Edit Html > Tick expand widgets

2. Search code di bawah ini. Untuk lebih pantas gunakan CTRL+F untuk mencari.

<data:post.body>

3. Copy code bawah ni pula.
</data:post.body>
<hr />
<center>NOTE ANDA DI SINI</center><hr />

4. Kemudian paste kan code atas tu di bawah code <data:post.body> tadi ya.

5. Sila gantikan NOTE ANDA DISINI tu dengan perkataan anda sendiri okay.

6. Preview & Save.

3 comments :

SoLy SoLicious said...

owh.. notes tu..hee

Abg Stalker said...

pasni pgil eyfa cikgu la ek.cikgu tuto.haha

PeekAChuMey ♥ said...

thanks a lot dear :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com