Monday, November 7

#1500 Followers

Assalamualaikum.

FOLLOWERS #1500


Alhamdulillah, bukan nak belagak hanya nak beri sedikit penghargaan. Thanks pada meraka yang sudi tekan button follow tu ya. Followers yang jadi pilihan aku, akan aku promote selama 5 hari di feed blog aku seperti yang dah tertera di bawah header aku tu. Itu sahaja kali ini. Thank you so much for supporting me :) KBAI~

14 comments :

Azzah said...

tahniah eyfa

Unknown said...

@Azzah

thnks sis :D

najihahfara said...

eh2 kite samelah hihihi

Nana said...

<-- sama2. tq gak sbb sudi hit follow button <3

nana xx

Nur Farah Hani said...

wah 1500?? gile hebat.. nombor comel.. hehe.. :D

emy|farid said...

promote la kite gak, hikhikhik

ezy.xixii said...

dh bykkkk..
tahniah eyfa!

Unknown said...

hebakkk kau nyah.. hehehehe kau tak terasa nak letak aku kat feed kau ke KAWAN BAIK?

merahitujambu said...

ramainyaa follower dia

ieza ashaari said...

bertuah mamat tue yer.. hihi..

kathy said...

wah banyak dah tu..apa2 pun tahniah :)

Anonymous said...

wah! ramainya followers blog dia.. da 1500.. <--- ramai tu..

p/s: era jeles nie, hahaha

aamalinaazman said...

huwaaa
ramai dh follower die ye =]

Mr.Superman said...

wau...pakwe tuu..;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com