Monday, November 14

Merasmikan One Shamelin

Assalamualaikum

Hari ni alhamdulillah aku boleh jawab exam.tadi walaupun npening nak menghafal semua chapter yang masuk. Ehemm. Rumah sewa aku kan dekat area shamelin, korang tau kn yang One Shamelin dah bukak dah kelmarin. Tapi masih banyak la kedai yang belum bukak lagi. Cuma TGV dengan Overtime aje yang dah bukak.

Serius boring gila masa aku lepak sana tadi. Maklum la rumah dah dekat merayau ajelah keja aku lepas habis paper. Huhu. Tadi aku rasmikan TGV kat OS ni. Sumpah xde orang satu panggung tu. Yang ada aku dengan kawan aku dua orang je. Bestnyaaaa. Tak caya? Tengok gambar bawah ni. Kosong babe.


See. Kosong kan? Tetiba aku terasa panggung wayang tu bapak aku yang punya. HAHA. Seronok gila sebab time masuk pekerja tu tunjuk jalan, nak balik dia kata terima kasih. Lepas tu semua pekerja ramah-ramah. Tapi xtahu lah kalau memula aje ramah, lepas tu garang macam singa. Hehehe. K lah nak sambung stdy. BYE~

Published with Blogger-droid v2.0.1

5 comments :

faridah nazurah said...

hahaha best la kau ada panggung sendiri..

Abg Stalker said...

hahaha..best tu bole bt project. :P

SoLy SoLicious said...

wah..untung la panggung 0 ha..

Azzah said...

panggung lengang tak berapa best...

siti kektus said...

haha. seronoknya macam tu. paling sikit kite pernah masuk panggung, adalah dalam 2 baris je penontonnya, ini 2 orang je. woww. mmg macam panggung sendiri lah jawabnya. :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com