Friday, August 5

Apa Word Verification Kata?

Assalamualaikum.

Entry ini telah cetak rompakkan oleh saya dari blog sikurakurapurapura.blogspot.com dan sebenarnya dah lama eyfa nak ciplak. Cuma tunggu line clear sikit je. Hehehe. Tak ada lah. Gurau je okay :P


First time eyfa pergi blog si kura ni eyfa dah tersengeh depan lappy dah duk baca entry dia. Hehe. Geli hati den. Blog dia memang best. Tapi satu aje kureng sikit. Si kura ni jarang update. Selalu juga eyfa tertunggu- tunggu dia update entry. Hehe. Okay. Malas nak bebel jom tengok entry yang eyfa ciplak ni :)

Adegan 1 ;

“I ni tak cantik sgt pun, tp pelik la. Ramai org puji i. Lagi-lagi masa nak add I kat Facebook tu, cakap mata I sexy lah, hidung I comel la, bulu mata I menggoda lah. Eh mcm mcm lg ckp u. Sampai kadang-kadang I termakan puji. Rasa mcm tak nak cermin muka je sbb dah taw cantik kan.”



Adegan 2 ;

“Mencik! Mencik! Diew tipo kitew, ta gunew betol taw. Diew katew diew cintew kitew, cayang kitew tapi ariew tuh kawan kitew tenampa diew ngn bitinew en kat keyelcici. Taw a kitew ta bule kuar cemalam cebab mama kitew ta g duew. Geram nyew geram nyew kitew ngan dieww!”


23 comments :

Bella Bell said...

hahhahaa.. ok.. tang cirit la korang tu memang sesuai.. hehehe!!~



^^

Bella Bell said...

hahhahaa.. ok.. tang cirit la korang tu memang sesuai.. hehehe!!~



^^

DoodleLicious said...

kiteww kitewwwww kitewwww

euuuwwwww....Menyampah lah bahasa cenggini..sory lah nak bacewww kannn

~syue syada~ said...

hahaha .. lawak lah ..

x penah2 jumpa word verification camtuh. selalu benci ngan menda tu, tp yang ni best sgt2 :D

ArulchelseA said...

kih kih kih.. lawak la..adoii mcm2..

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

hohohohh ~

sergeant keroro said...

haha, serius lol XD

p/s : kalau la word verification tu boleh detect betul-betul kan? :P

GaRy™ said...

HAHAHAHAHA!!!!! sumpah la lawak... hihihihi....

siti kektus said...

haha. lawak n kreatip. :p

Abang Stalker said...

HHAHAHAHHAHAHA ;))


gle lawak!sumpah gelak smpai skt mulut.hahaha

Wani said...

ehh, wujud ke word macam tuu .

kura said...

hekhek. ada juga org nk share entry kura yg merepek cirit cirit ni ye. haha thx eyfa :3

.m y z. said...

haha macam best and sempoi gila je blog dia :DD

Tea Dno said...

hahaha ngoi. ape je. bagus jugak kalau ada word verification camtu. huahuahuahua.

kotak bulat said...

hhahah...bahasa tu susah kb nk baca..merangkak2.. :P

kotak bulat said...

kb wat kotak2 tu gne photoshop.. hehee...

luqman zakaria said...

hhahaha! kelakar betul!! kene terjah belog die nihl.hehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahahah~kelakar la.
pndai tol siapa yg edit tuh

Cik Aish said...

hahaha ada ea word verivication camtu..hahaha..nak verify pun pk doploh lapan kali

Bro ahmad said...

senangnya word varification hahaaa

iPai said...

hahah .. nak gak kalau dapat reka word verification sendiri .. weee

Addin said...

hhahaha ! cirit ~ ;p

Nurnajwa said...

HAHAHHAHAHA *ketawa smpai skit prot*











;D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com