Tuesday, August 23

Entry tak tentu hala.

Hello hello!

Woah! Next week kita dah raya kan kan? Mesti korang semua dah shopping raya kan? Untung lah dapat shopping raya. Orang lain seronok-seronok nak raya, eyfa ni haa tension dengan exam minggu ni. Dah lah exam semua subject susah-susah! Rasa macam nak berhenti belajar aje!

Cuti pun seminggu aje nanti. Itu la mid-term break, itu lah cuti raya, semuanya sekali. Seminggu aje! Sekejap aje rasanya. Mana cukup nak kutip duit raya dalam masa seminggu. Kan kan kan? Huhuhu. Sebut pasal exam. Lusa eyfa last paper. Arghhh! Lambatnya nak habis exam ni.

Duit pinjaman MARA pulak ntah apa cerita ntah tak dapat-dapat lagi. Jenuh tunggu. Kalau masak rendang ni, dah 10x masak dah rasanya punya lama tunggu duit MARA ni. Iskk! Sabar ajelah. Tak dapat lah nak shopping raya guna duit MARA. Hahahaha.

Tapi nasib baiklah kan "ehem-ehem" eyfa belanja beli baju kurung raya dua pasang. Sedondon you all dengan baju raya dia tahun ni. Nampak tak kiteorang sangat sweet kat situ? HAHAHA. Mesti korang jeles kan kan kan? Hehe #sila muntah~

Sejak dua menjak dah nak raya ni, eyfa tetiba teringin nak makan kuih corn flake madu tu. Perghhhh! Kalau lah dapat, heaven nya hidup ni. HAHA. Siapa ada buat corn flake lebih bak meh la pos sebalang kat umah eyfa ni haa. Hehehe.

Btw, sorry lah lama tak blogwalking ke blog korang. Terutama yang dalam bloglist eyfa tu. Mintak maaf lah ya, eyfa tengah busy sangat-sangat sekarang ni. Takmau masam-masam muka pulak. Nanti dah free eyfa mesti singgah punya okay? Senyum sikitttt. Haaa. Kan cute tuu. HAHA.

KBAI~
*****U Mobile On Net*****
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

11 comments :

farah hanim said...

hehee
sweet2 je
dpt bju org blnja ye sis
hehe ^^
selamt hari raya

SoLy SoLicious said...

sweet plus kejelesan ni tau... hahhaaa....

hira said...

hahaha. comel~ :D goodluck untuk exam~ :)

kura said...

esok lasat paper? semogalah berjayaaa.. tp okeyla, msa raya boleh betul2 raya. kalau siapa yg lps raya ada paper lg bertimbun2? xke nayaa. Eheh!

sedondon :#

Abang Stalker said...

patut la sonyap yo..:) gud luck eyfa!pasni da abes paper jom joli2 dlm blog. ;)

comelnya dodol! ;D bju nk sedondon aje..

sergeant keroro said...

hehe, eyfa. duit mara masuk awal bulan :P

ArulchelseA said...

sy tk de sapa nk blanje bju raya... kih kih kih

ainondreamergirl♥ said...

ohmakaihh. jeles. =.="

haha :)

Tea Dno said...

cuti mid-term memang sangat sikit.. sabar je lah kan.. ok, memang terasa jeles di situ.. takpe, takpe.. tahun depan tea nak beli sedondon.. dari family tea hingga ke family dia.. wakakaka.. :P

iPai said...

alamak .. kita pon baru dapat bw kat sini .. maaf juga kalau jarang datang .. bz sikit .

hamboi, ada orang belanja baju kurung .. warna pink ke tuh ?

siti kektus said...

ok. dah boleh kawen lah mcm ni. hehehe ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com