Thursday, August 18

Selamat datang melihat dunia !

Ehem-ehem!

Dari semalam eyfa rasa excited sangat sebab kakak ipar eyfa dah selamat melahirkan seorang puteri yang sangat comel pada pukul 10.30pm, malam tadi. Alhamdulillah! Risau juga. Maklumlah macam susah aje baby tu nak keluar sebab air ketumban dah pecah dua hari lepas.

Huhu. Nasib semuanya berjalan lancar. Alhamdulillah! Syukur sangat-sangat! Arghhh! Happynyaa! Eyfa dah jadi makcik weh! First time ni ada anak buah. Selalu ada anak kucing aje kan. Kali ni ada anak buah pulak. So, excited melebih sikit! HAHA.

Tetiba bila dah tengok baby tu comel, rasa macam teringin pulak nak mengandung and ada baby comel macam anak buah eyfa ni. Hehehe. Maklum lah umur dah 23tahun, kawan-kawan eyfa siap dah beranak pinak, eyfa relex aje boyfriend pun tak ada. (#okay ini tipu).

Berat anak buah eyfa ni 3.28 kg! Amboi. Berat kan? Tapi tak boleh kalahkan berat eyfa masak baby dulu. 4kg! Kau ado? HAHAHA. Nampak sangat eyfa terlebih comel kat situ. Hehe. Sebelum ni eyfa macam tak excited aje tengok baby.

Lagi-lagi baby orang lain kan. Rasa macam tak ada perasaan aje. Tapi kali ni. Bila tengok baby abang eyfa, perghhh! Rasa geram sangat-sangat! Siap nak dukung lagi. Sebelum ni kalau eyfa nampak baby mana pernah nak pandang. Dukung? Apa ntah lagi. Bagi free pun tak berminat. HAHA

Borak lebih-lebih pun tak guna. Nak tengok tak anak buah eyfa? Comel!! Serius! Paling comel sekali. Hehhehe. Kalau nak tengok. Tepuk tangan dulu! Cewahh! Ingat nak tengok pertunjukkan ke apa. HAHA. Okay okay ni haa baby abang eyfa.



Cute kan kan kan kan? Macam auntie dia gak comelnya (#aku lah tu) HAHAHA. Okay eyfa dah buat keputusan. Esuk gak eyfa nak ajak Faizal Tahir kahwin! Mana tau untung-untung dapat anak comel and rockstar macam Faizal Tahir kan? Wahh. Kelas kau maryam! HAHA.

KBAI~
*****U Mobile On Net*****
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

14 comments :

Tea Dno said...

hohooho... sorry eyfa.. tea dah letak link sana dahh.. TT_____TT

Tea Dno said...

peh gebu gitu.. comel lahh.. macam eyfa.. hohohhh.. ;p

amboi.. 3.28kg pn dah kira semangat tu.. 4kg lagi lah.. dah takleh lawan.. hohoho..

Tea Dno said...

selamat berbuka.. :)

SoLy SoLicious said...

waahh..tahniah....olo tomenye...

Dalin said...

err..Faizal tahir tu kan dah lama kawin?

hehe.. Comey bangat anak menakan (istilah org utara) Eyfa!!!
nak gomoi2 tiom2 je pipi beliau!! aww.. grr.. ^__^

teha said...

shomell nye baby tu ! :)

Akulah Pak Lan said...

Tahniah eyfa...

kc kasedah said...

oergh tetibe aku rasa nak mintak mak aku mengandung lg :)



eh eh eh btw congrats :)

kura said...

untung la. ada perasaan dgn anak buah.. hahah!

sy dah ada 7anak buah.. tp buat tak taw je kat mereka. haha

siti kektus said...

hai makcik! ^^

siti kektus said...

haha. baby tu lebih kurang kite je beratnya. kite pon 3 lebih dulu. ^^

siti kektus said...

kejap lagi faizal tahir sampai meminang eyfa! hehe

kotak bulat said...

tembamnya dia... :)

Abang Stalker said...

welcome to the cruel world.. :D

amboi..tembam babynya,comel. :) eyfa 4kg?mak aih..dasat.mkn apa dlm perut mak.hahaha *joke. ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com