Sunday, August 14

Eh, dah ada Fan Page?

Hi semua <3

Hari tu terbaca entry si Keroro pasal "Best Ke Ada Fan Page?" Korang dah baca ke? Kalau belum baca boleh PICIT sini laju-laju kalau nak tahu best ke tidak ada Fan Page ni. Bila dah baca entry ni eyfa rasa ada betulnya juga point yang Keroro cuba pertengahkan ni.

Eyfa sebenarnya ada terfikir juga untuk buat Fan Page untuk blog eyfa ni tapi bila fikir-fikir balik. Macam tak ada orang aje nak like nanti. Hehhehe. Niat dah ada tapi belum terbuka lagi hati nak buat Fan Page ni. Hehe.


Lepas baca entry si Keroro ni eyfa pun buat keputusan nak buat juga Fan Page untuk blog ni sebab eyfa rasa banyak juga kelebihan buat Fan Page ni. Bak kata Keroro lebih mesra pengguna =) So, siapa yang suka blog eyfa boleh la tekan LIKE laju-laju like box kat sidebar sebelah kanan ni ^.^

Eyfa budak baru belajar. Kalau ada salah silap, harap korang semua mintak tunjuk ajar ya? sebab eyfa macam belum godek-godek lagi mcm mana nak handle Fan Page ni. Hehe. Itu pun kalau sudi ler kan nak bagi tunjuk ajar. Hehehe.

Thank you.
KBAI~
*****U Mobile On Net*****
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

26 comments :

Ezy Chiaki said...

best x ade fanpage ek?
rase nk buat jgk tp malas..
hehekk

iPai said...

alamak .. saya ye follower tak ramai .. nanti takde orang nak like cam ne ..

nanad said...

whoah..likelike ^_^

H.J said...

tak nampak pom page tu..this page cant be seen..ehe

Nur Farah Hani said...

haha.. fara rase pun nak buat dari dulu lagi tapi pikir malas ngan nak buat ape je fan page ni terus tak buat2 sampai sekarang.. haha..

eyfa buat?? fara da like.. heee...;p

EYFAalias said...

@H.J

yeke? maybe ada prob kot. huhu

EYFAalias said...

@Nur Farah Hani

thanks farah :D

Ezad Skytech said...

betul juga ckp keroro tu..lebih mesra pengguna..hee...boleh jugak borak2 dengan blogger ka fan page tu..hee~

ArulchelseA said...

mesra penguna yg tk paham tu.. ada ke pnguna blog sy ni..kih kih kih

Akulah Pak Lan said...

wah dah ada FB fanpage no..tahniah

NinaAz said...

hekhek..sy pun baru wat fanpage gak..walaupun xd orang nak follow.. tetap nak buat gak..hikhik... tak pe la kan..asal kita bahagia =)

sharifahzakiah said...

hehehe sy buat je. biarlah xdek org like pun. sob sob T__T

Umie Artoqiemie said...

whoa.. nak buat jugak la lepas ni =) hehe

kotak bulat said...

betul..byk kebaikanya.. :)
kb da like

Nurnajwa said...

Ececehhh, comel je DP fan page tu^^

Hehehe, kte dh like tau ;)

ps: Take care sis^^

teha said...

wah ! die dh ade fan page ! :)

sergeant keroro said...

hehe, dah like awal-awal. :)

iMBobo said...

dah like :D

Cik Aish said...

hhe pewitt da ada fan page..nnt nak like :)

abglan said...

i like!!

akoo pae said...

huhu kalo akoo buat,lg la takde yg like..
=)

siti kektus said...

wewitt~
dah ada fanpage lah. ^^

kura said...

dah lama xonline. fuh! efya dah ada fanpage! jom la mengelike yee. hahah

Tea Dno said...

dah tekan laju2 dah.. kehkehkeh..

Tea Dno said...

fanpage tea sikit je.. nak promote kat sini jugak boleh ke? muahaha..

Abang Stalker said...

abg bru je bt fan page. :D


gle malu..hee ^^ pdhal x de fan pun.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com