Friday, August 19

Business doodle semakin berleluasa

Hello kengkawan.

Apa khabar semua? Hope sihat la kan. Maklumlah sejak berpuasa ni, ramai yang selalu bagi alasan 'TAK SIHAT'' sebab nak ponteng puasa punya pasal kan. HAHA. Macam-macam perangai lah bebudak zaman sekarang ni kan. Panjang aje akal dia nak bab memonteng puasa ni. Aipp!

INI DOODLE FREEBIES

Okay merujuk perkara di atas, rasanya dah ramai perasan pasal fenomena DOODLE yang cute-cute ni. Makin lama makin ramai pula tangan yang kreatif  membuat doodle ni and ada juga yang otak geliga untuk jadikan kelebihan yang mereka ada kepada keuntungan.

Bagus juga tu. Pada mereka yang tangan tak bedung terutama yang sedang menaip ni kan. HAHA. Boleh lah rebut peluang ni untuk dapatkan doodle kesukaan untuk diri sendiri daripada mereka yang mengambil tempahan membuat doodle ni.

Tapi yang tak sedapnya. Ramai pula yang ambil keuntungan melebih-lebih. Harga doodle tu terlampau mahal. Ada sesetengah (#bukan semua) tu yang charge sampai RM30 dan ke atas. Doodle lebih kurang sama aje tapi eyfa akuilah doodle dia tu mcm cantik sikit!

But berbaloi ke untuk bayar RM30 ++ untuk satu doodle and satu/dua gadget or doodle couple tu? Rasa macam tak berbaloi aje. Itu bagi eyfa lah. Tak tahu lah kalau bagi korang harga tu berbaloi-baloi! HEHE. So, kesimpulannya dekat sini, janganlah mengambil kesempatan di atas kesempitan. Err. Okay tak kesimpulan tu? Hehe. Kalau tak okay korang buat lah kesimpulan sendiri.

KBAI~
*****U Mobile On Net*****
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

29 comments :

www.myobw.com said...

salam kenalan dari blogger baru macam saya..


blog EYFA ALIAS tersenarai dalam list terjah bersama www.myobw.com

Liyana said...

nice doodle! senang2 lawat la blog usang saye thetingtong.blogspot.com

sharifahzakiah said...

sme laa kte eifa ! tngan x dibedung. haha kagum gile dgn org yg pndai lukis doodle comel2 :)

shiema sufian said...

shiema setuju ngan eifa. memang sekarang dah ramai macam tuh :)

~~Ticer Wann~~ said...

Eyfaa tolong wat doodle kat Ticer.. ihiks.. doodle ok.. bukan dodol ;)

NURFARHANA said...

serius comel thap gaban

akoo pae said...

oh..ade ke wei yg wat bisness??
ce bg link,nak tgk.
hee

Cik Nisa said...

rm30 ? mak aii mahal yer . nisa rm3 jer . ehee ^.^

visitme@FaTiN cOrNeR said...

oh..baru tau ada org buat bssness doodle..hehe

Tea Dno said...

tak berbaloi ok sampai rm30 utk se-doodle.. adoyaii.. oleh itu, cepat2 lah bedung tangan supaya boleh buat sendiri.. huahuahua..

p/s: trend ni makin menjadi-jadi..

Luqeem™ said...

nak doodle dr eyfa boleh? hehe..free je ok x? haaha :D

Dalin said...

hihi.. comey2 je tgk doodle.. sampai diri sendiri pun terhingin nk buat doodle.. *oops!*

kan? kan? berleluasa je dodoi ni skg..

Abang Stalker said...

abg gagahkn dri bt sdri..wlupun x cantik,ttp rs bangga.nk minx org malu. :D nk bli syg duit.haha

iMBobo said...

comel eyfa punye tu..ade jual doodle?wah bijak btol buat duit tp jgn lah mahal mcm tu kan..

ArulchelseA said...

cantik je dodol ni..kih kih kih

kura said...

berbaloi ataupun tidak bergantung pada kita la kan. klu bnyk duit, duit nuff juta lemon. nk 23000 doodle pun bole. eheh! haha

Munna said...

ada pulak yg snggup beli kan?

Encik JI said...

mhal2. meh sni encik Ji wat. bg free je. haha.

tp xtawla jdi doodle ke jd dodol.ekeke

iPai said...

saya leh dapat dengan free ..

p/s: eyfa, nak satu tanpa bayaran !!!

syarifahsidrus said...

kesimpulannya...buatlah doodle sendiri..haha

Nur Farah Hani said...

ma aih.. siap bayar lagi.. mahal nak mam,, haha..

Ezy Chiaki said...

mahal sgt tu smpai 30 hengget!
huhu

kotak bulat said...

musim doodle sekarang ni..lame2 ilang la nti

siti kektus said...

bagi yang obses dgn dodol ni, berbaloi kot. kalau macam kite ni, mmg tak kan order lah. hehe

siti kektus said...

ingat eyfa yg lukis dodol atas tu. ;)

ArulchelseA said...

musim berdodol skang ni..kih kih kih

SoLy SoLicious said...

mcm kasi cekik darah tu eyfa... nak doodle free, mai mntak nan kite ni...heee...kite tanak jual2..heeee

Munna said...

eyfa...terpaksa kuarkan dulu link eyfa kat blog....tgh edit2 tmplate..kelam kabut dh blog tu...kepala da mengong ni =.=*

Bro ahmad said...

wahh comel doodle macam tuanya..nak culik doodle ngeh ngeh

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com