Wednesday, August 10

Raya Contest by EQueen Plus Size

Assalamualaikum.

Siapa pernah shopping online dekat EQueen Plus Size? Rasanya eyfa aje kot. Pasal eyfa aje yang plus size dekat sini. HAHA. Maklum lah nak cari baju/seluar Plus Size dekat luar sana tu memang payah sikit. Eh bukan payah sikit. Payah banyak!

Bagi mereka yang bersize comel besar macam eyfa ni memang selalu aje ada masalah nak shopping. Untung la badan kau kurus weh! Jeles tahap gaban ni. Tak pe takpe. Nasib baik lah ada shop online macam EQueen Plus Size ni dapat gak merasa pakaian lawa-lawa! Hehe.

Tapi sebenarnya eyfa selalu shopping seluar aje dekat EQueen ni. Gebang aje lebih tadi tu. HAHA. Baju-baju tu jarang sikit lah kan sebab takut tak sesuai. Hehe. Haaaa. By the way EQueen Plus Size ni ada buat contest untuk customer dia. 

So, entah macam mana ntah eyfa boleh TERjoin contest tu. Opssss~ Tak sengaja pulak terjoin! HAHA. Eyfa tahu kalau join apa-apa contest yang kena like-like ni payah sikit kan nak mintak kerjasama orang ramai. Yelah nak kena like sana like sini kan.

Klik dan LIKE =)
Tapi buat korang yang suka like-like ni. Apa kata korang cuba try test tolong like gambar eyfa yang cute lagi montel kat atas ni. HAHA. Eyfa dah linkkan gambar atas ni. Korang just tinggal click dan like aje. Boleh kan kan kan? Ala. Korang baik kan kan kan? (#kuat bodek!). Tak susah pun. Kali ni tak perlu kena like page dia bagai. Just KLIK DAN LIKE !

Senang kan? Siapa dah like kasi tahu eyfa tau? Baru lah eyfa tahu siapa lah gerangan meraka yang baik hati sudi menyumbangkan like dekat gambar eyfa untuk contest ni. Hehehe. Terima Kasih tau nanti kalau menang eyfa belanja kuih tat sorang sebalang k?(#gurau jer!) HAHA

KBAI~

12 comments :

ainie yusof said...

sy dah like..awak like sy plak blh???

http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/08/tolong-saya-please.html

Akulah Pak Lan said...

paklan nak cari baju pun susah jgk...hahaha

Tea Dno said...

tea dah like.. alah, takleh lak nak like bebanyak. hoohoh..

Tea Dno said...

eyfa comell.. :D

Ezy Chiaki said...

saye pon ssh nk carik baju..
sobssssssss..
gud luck eyfa!

ArulchelseA said...

comel la.... :)

kura said...

dah like. hadiah share. eh! hahaha

teha said...

wah ! gudluck !

Nurnajwa said...

Dah like ;D

*wasehhh, comelnye dia. Ahaks ;)*

iPai said...

dah like . all the best eyfa !!

siti kektus said...

done dear~ ;)

siti kektus said...

gudluck2!!!!!



^^

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com