Monday, August 29

Selamat Hari Raya Aidilfitri - Oh! EYFAalias ©

Hello si cantik & si kacak.

Hari ni last kita berpuasa. Alhamdulillah eyfa dapat berpuasa SEBULAN tanpa ponteng. Hehe. So, nanti tak lah kena ganti. Seronoknyaaa tak terkata. Huhu. Yang perempuan tu berapa hari korang ponteng? Hehehe. Eh! Lelaki pun ada ponteng? Eeee aiii!

Macam mana dengan persiapan raya korang? Dah selesai semua? Esuk mesti semua bau kedai aje. Dah semua serba baru dari atas sampai lah ke bawah. Baik yang luar, baik yang dalam. Semua baru yaww! Kelas kau Maria! Hehehe.


Okay di kesempatan ini eyfa nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada :
  1. Rakan-rakan & cikgu-cikgu di SRK/SMK Taman Keramat
  2. Kawan-kawan & lecturer dekat :
    (a) Politeknik Sultan Idris Shah (PSIS)
    (b) Kolej Poly-Tech MARA Kuala Lumpur (KPTM KL)
  3. Semua kawan yang lepak dekat Gig #dulu-dulu
  4. Kawan lepak-lepak dekat Kitaro, Bukit Bintang #dulu-dulu
  5. Kawan masa kerja dekat Isetan KLCC/LOT10 #dulu-dulu
  6. Kawan merempat ( Anne NordinLiya Abu Jami )
  7. Kawan baik :
    (a) Faizah Abdul Rahman
    (b) Nurul Syafrina Sulaiman
    (c) Siti Zubaidah Mohd
    (d) Nurhunsa Sabli
  8. Kawan-kawan
    (a) Nona Nonie
    (b) Azuren Sofphia
    (c) Filzah Zairan
    (d) Syafika #tak ingat full name kau
    (e) Farid Abdul
    (f) Fify Aznan
    (g) Rawandi Iman
    (h) Hayati Bahudor
    (i) Nurfarahnina Rahim
    (j) Nurfazlina Fazlin
    (k) Syahirah Aqilah
    (l) Hakim
    (m) Danny
    (n) Abang Iz/Staker
    (o) Ahmad Naufal / Ipai
    (p) Tea Dno
    (q) Eijann Hussaini
    (r) Annika Ahmad
    (s) Myz. Ziema
    (t) dan ramai lagi
  9. Ex-ex boyfriend #malas nak sebut nama
  10. RAKAN BLOGGER #semua sekali ok!
  11. Rakan Facebook/Twitter/Tumblr
  12. dan semua yang mengenali Afifah Alias / EYFAalias
First of all, eyfa susun 20 jari #termasuk jari kaki memohon maaf atas kesilapan dan kesalahan yang eyfa pernah lakukan selama perkenalan kita, kekasaran bahasa ataupun perbuatan yang dah berjaya kecikkan hati korang semua, and apa yang terkurang atau terlebih tu minta halalkan lah ya dari semua segi.  I'm seeking for your forgiveness from head to toe. Let us forgive & forget k? and i would like to wish all of you again 'Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin'. Enjoy your eid with much fun & love! XD

Sincerely :
AFIFAH ALIAS / EYFAalias

12 comments :

sheikh aiman said...

selamat hari raye :D

kura said...

ya! sy la yg kacak tu. eh. haha..

Selamat Hari Raya :)

SoLy SoLicious said...

perghh.... exboifren pun ade..xxoxoxox.. cmat hari raya eyfa :)

halidaRahman said...

selamat hari raya eyfa :D

izfanora said...

best nyer dpt puasa penuh.. cm izfa last yer.. thun nie, teruk kn ganti.. huhu..

selamat hari raya aidilfitri..

Ezy Chiaki said...

selamat ari raya!
maaf zahir dan batin..
=)

cik ayin said...

selamat hari raya :)

siti kektus said...

ye. kite maafkan. ;)




selamat hari raya eyfa! makan kuih pelan2 tau. hehe ;)

Tea Dno said...

wewitt.. selamat hari raya sweety.. :D

Tea Dno said...

wah, full tu sebulan.. jeles meyh.. huhuhu..

Nur Farah Hani said...

sehari je lagi nak full.. huwahuwahuwa.. btw selamt hari raye gak eyfa... :D

merahitujambu said...

selamat hari raya dear

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com