Saturday, August 13

Banyaknya account facebook kau!

Hi.
Terima kasih sebab datang singgah and baca entry =)

Facebook adalah salah satu laman sosial yang semakin famous sekarang. Adik, abang, kakak, mak, abah, pakcik, makcik, atok, nenek, mak angkat, mak sedara sekarang semuanya dah ada Facebook! Kalau tak ada facebook kira ketinggalan zaman lah kan. Huhuhu.


Tapi yang peliknya, kenapa perlu sampai sign up dua tiga account facebook? Amboi. Famous nya kau Tijah sampai 8 account facebook kau ya! HAHA. tapi function nya apa? Eyfa macam tak berapa nak faham. Alasan guna banyak account sebab friendlists dah penuh. Hmm. Mana tak penuhnya. Kau ada lapan account facebook lepas tu lapan-lapan account tu kau add orang yang sama. Apa motif? Grrr~

Mana lah tak full friendlists kau. Dah semua account kau add orang yang sama kan. Jemm lah kau ni! Adoi!! Tak serabut ke kepala otak nak handle dua tiga account? Huhu. Eyfa yang satu ni pun tak terlayan haa. Ni kan nak layan dua tiga account. Jenuh la! Huhuhu.

Pada yang banyak account facebook tu jangan nak terasa sangat ya. Lek lu sap kok lu. Okay? HAHA.
KBAI~

14 comments :

cik ayin said...

mujur la ada 1 je akaun..haha

H.J said...

artis..biasala..aha

Puteri Nurul Syifa' said...

kan ? haha , mreka nak dipandang feymes sbb tu laa

SoLy SoLicious said...

kite ade 10 fb..hahaha... lepas tu, 10-9...hahaha

Ina Nadia said...

ina ada 2 je.satu tu takde privasi sangat.another one tu takde sape tahu.so bila geram boleh lepas geram kat situ.hihi.

Etong said...

artis kaaan. satu facebook dia mau add friends!

AesyaZealous said...

kite ade dua fb..lalala

satu tu personal..private.. byk sdara mare..sedara2 kite ni mulut xleh belah sikit..bahahaha..ade je nk jge tepi kain org..

lagi satu utk blogger..nak merepek merapu pun tak kesah kot..heee

Freaky said...

hahaha memang sangat jem. hempok je sikit

Ezy Chiaki said...

ade satu akaun pon dh pening nk handle..
kan kan kan..
buat semak je create akaun byk2..
hahakk

teyn teyn said...

haishh .. byk betul akaun , mcm takde real life je. heheheheh

Nur Farah Hani said...

hahatautakape..banyakgile kawandie kowt..T___T

sergeant keroro said...

satu pon dah tak larat, serius :P

Tea Dno said...

1 lg utk main game je.. nak mintak request application kt org lain susah sangat.. hahaha..

siti kektus said...

mmg tak terlayan lah kalau ada 4,5 fb. boleh giler tau. haha :p

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com