Thursday, August 18

Saya Mahu Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga dari Eyriqazz.Com

Hello hello!

Siapa di sana? Eyfa di sini! Cewahh! HAHA. Okay okay eyfa nak join satu GA dari Eyriqazz.Com. Actually eyfa telah di tag oleh Cik Tea Rimau! Thanks ya Tea sebab tag eyfa. Tapi kan kalau Tea tag dekat eyfa, eyfa takut eyfa aje yang dapat syiling ni. Tea xdapat! HAHA.


Siapa yang baca ni anggap ajelah korang kena tag. Tak reti den nak tag2 orang ni. Kalau berminat tu sila lah join. Jangan memalu jangan sesegan =P Huhuhu.

KBAI~

*****U Mobile On Net*****
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

8 comments :

aena jamil. said...

ouch.! interesting. nak join jugak lah EYFA. :D

Dalin said...

sempat lagi join~!! cepat2.. hehehe...

are_tik25 said...

mcm best je....!!
nway, thanx sudi dtg blog sy...^_^

Nur Farah Hani said...

nak baut apa je ngan duit ni eyfa.. shopiing ke.. hehe.. :D

kura said...

mahuuu! tp. mcm biasa, mls nk join. heheh

siti kektus said...

gudluck eyfa!

kotak bulat said...

duit ni limited ke?

Abang Stalker said...

duit ni laku x klu bli aispop? :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com