Sunday, August 14

Lima (5) perkara tentang EYFAalias.

Hi semua <3

Siapa yang sini kenal eyfa? Eyfa rasa tak seorang pun tahu perangai eyfa yang sebenarnya. Maklum lah. Manusia tak sempurnakan. Cewahh! Okay kali ni eyfa nak bongkar sikit rahsia pasal diri eyfa. Tapi lima (5) perkara tentang eyfa ni semuanya perkara negetif. HOHOHO ^.^


  1. Mulut tak ada insurans : Kalau korang yang selalu baca entry eyfa, mesti korang perasan kan kebanyakkan entry eyfa semua jenis yang 'pedas-pedas' je! Nak kata entry nasihat pun bukan, nak kata entry marah-marah pun bukan tapi bila baca, siapa yang terasa tu memang sakit hati. Ini baru dalam blog, in real life? serius kalau ada yang eyfa xpuas hati memang eyfa sound tepat aje. HAHA!
  2. Tak suka budak-budak : Amaran! Eyfa memang tak suka budak-budak. Lagi-lagi bebudak yang banyak songeh and kuat merengek. Bencinya bila dengar dorang menangis. Rasa macam nak salotep aje mulut dorang tu kasi diam! Huhu.
  3. Kuat membebel : Ni rasanya semua perempuan suka membebalkan? Pantang la silap, sampai bengkak bibir ni duk membebel tak habis-habis. Orang tua pn xde membebel mcm eyfa. HAHAHA.
  4. Panas baran :  Eyfa susah betul nak kawal perasaan marah ni. Bila eyfa tengah marah tolong la jangan tegur ya. Karang tak pasal-pasal hangus kena fire, walaupun korang tak bersalah dalam hal tu. HAHA ^.^
  5. Kasar : Ini bukan tangan yang kasar ya, ini percakapan yang kasar sebab tu eyfa lagi suka berkawan dengan lelaki dari perempuan sebab sesiapa perempuan yang nyek-nyek tu yang gedik-gedik tu kan, mesti akan anggap eyfa ni kerek. 
Haaaa cukup lima (5) dah! Ke ada sesiapa yang berani nak tambah lagi? Hehe. Errr. Mesti korang lepas ni taknak kawan dengan eyfa en? "Perghh! Jahat budak ni. Tak mau kawan!" HAHA. Like i care? Duh! -.-" Tak apa lah. Taknak kawan sudah, nama kau dollah, tetek kau sebelah! Wekkk! 

KBAI~
*****U Mobile On Net*****
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

16 comments :

Nurnajwa said...

Ahahaha, adat la tu sis ;D

cik najihah said...

mulut x de insurans..kite serupe hehehe

syafeeqa said...

eyfa. we gots same things :D

paling sama adalah baran , kasar n tak suka budak2 :)

syafeeqa said...

eyfa. we gots same things :D

paling sama adalah baran , kasar n tak suka budak2 :)

azrijohan said...

perghhh...jahat budak ni,tak mau kawan!


hahaha...semua kes2 yang memang patut ada blog...lagi2 part mulut laser...luahkan je kat blog,xde sapo nak marah2..xcept anon

http://azrijohan.blogspot.com/2011/08/contest-fantasy-premier-league-20112012.html

sergeant keroro said...

hehe, relax jek. alien tetap cool kawan dengan eyfa :)

Dalin said...

uwaah! mcm dalin lah.. hahaha.. tp part kasar tu yes.. cme tak kawan byk pun dgn laki.. hehehe..

ArulchelseA said...

panas baran tu yg tk tahan tu..kih kih kih..

kotak bulat said...

hehehe... tak suka kanak2 ek... adoiyai..kb suka kanak2! comel2

Henry Zackery said...

kuat membebel ?? hehehe

LASER KEYBOARD YANG SANGAT CANGGIH

iPai said...

ni ganas ni .. hahah ..

rilex je eyfa .. agak2 kalau nak kena fire kene pakai shield besau2 ni .. heheh


suara eyfa lantang tak, kalau lantang tuh effek yang lg advance daripada 5 yg di list di atas ..

EYFAalias said...

@iPai

lantang tak lantang gak la. kalau bercakap suara eyfa je yang dengar. hahaa

siti kektus said...

eh, tak suka kanak2?

tak leh kawen lah nanti. ekekekeke :p

abglan said...

Kira rock la nih..

Tea Dno said...

haha kebanyakan perempuan gini lah.. tapi bab bebudak tu lain sikit.. ngeh3..

Munna said...

heee me suka budak2!

xpe lah t dah kwin suka x suka kena suka jgk kan =P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com