Monday, August 1

100 Crew Reborn!!

Assalamualaikum.

Alhamdulillah dah sehari kita berpuasa kan. Macam mana puasa? Okay ke? Korang semua berbuka apa tadi? Eyfa berbuka secara sederhana sahaja. Tiga (3) keping roti cicah dengan kari ikan and sayur kacang panjang. Kenyang sangat! =)

Okay berbalik pada tajuk di atas. Panjang sangat mukadimahnya. Hehehe. Sekarang ni eyfa nak join 100 Crew Reborn yang di anjurkan oleh si alien yang baik hati, Keroro. Terbuka pada 50 orang sahaja. So, siapa cepat dia dapat! Tunggu apa lagi? Kalau nak join click gambar alien bawah ni laju-laju =P


Okay lah nak buat assignment kejap. Banyak pulak kerja nak kena siapkan ni.
KBAI~
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

3 comments :

ArulchelseA said...

dari segemn yg sama jugak ni..

siti kektus said...

gud luck. ;)

kura said...

erk. semoga berjaya je lah :3

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com