Friday, August 5

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

Assalamualaikum.


Siapa yang dah join Mega Giveaway by Yana & Cik Putih? Eyfa rasa dah ramai gila kot join. Beratus-ratus orang join. Perghh! Nampak sangat kat situ GA ni gempak habis! Nak tahu sebab apa gempak? Sebab GA ni banyak hadiah-hadiah yang menarik yang di taja oleh :-

  • Scarf Sweethoney
  • Wirda Azurainie.
  • Droplet House *semua peserta tlg LIKE di ALBUM ni*
  • Lens Mania
  • Ayu-Raudhah Shawlstore
  • Nora Nabella
  • Applepinkbow
  • Syafeika Edora
  • pixel mania
  • Wan Hazel
  • Momo Chan Collection
  • NHL Colloection
  • Kei Seinchi
  • Sya Razali
  • Aimi Craft
  • Habibi Hamid
  • Shawl Az
  • Imann Abdul
  • Aan Boutique
  • KZ Nabihah Boutique
  • Ciktiqz Adamaya
  • Tri Fa
  • Kittyshawls
Wow! Banyak kan hadiah? Huhu. Eyfa memang dah lama nak join tapi belum ada masa nak join. But alang-alang dah kena tag eyfa join ajelah terus kan. Hehehe. Syaratnya mudah aje. Kalau nak tengok syarat-syarat GA ni boleh tekan SINI okay? Siapa yang baca ni. Anggap aje korang dah kena tag. HAHA.

KBAI~
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

11 comments :

Amy Syaquena said...

perghhh!! hebat2 hadiahnya..

*jom singgah di belog saya dan jemput join contest SR*
http://www.sinarraudah.com/2011/08/contest-juadah-ramadhan-dan-ucapan.html

Tea Dno said...

dah buat. so, terlepas dari tag. huahua. ;p

Tea Dno said...

gudluck ye eyfa. :D

CikMiMiey said...

memang gempak GA nih .. CM pon juinn aritu..

good luck okeh :)

teha said...

gudluck ! :)

Nurnajwa said...

Fufufufu, nk join ahhh ;D

*good luck sis ;)*

iPai said...

haa .. tibe2 je kan ..

saya tak baca entri ni, maka saya tak kene tag .. k tata

izfanora said...

gud luck eyfa.. :)

senang tag gitu yer.. hihi..

Dalin said...

Good Luck Dear~!! ^_^

siti kektus said...

nak join, tapi asek lupa nak buat aje.


moga tuah menyebelahimu. hihi :p

Ezy Chiaki said...

gud luck eyfa!
=)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com