Thursday, August 4

Pemenang bagi Contest Karang dan Menang

Assalamualaikum.

Masa korang tengah khusyuk membaca maybe eyfa tengah sedap berdengkur tidur! Hehe. Okay tujuan eyfa buat entry kali ni adalah untuk mengumumkan pemenang bagi contest yang eyfa jalankan pada bulan Julai lalu.

Para pemenang yang di kasihi sekalian, sila contact eyfa dengan kadar segera tau! Sama ada di Facebook ataupun Twitter. And tolong sertakan sekali butiran-butiran seperti di bawah ini.

Nama Penuh:
Alamat :
No. H/P :
No Account CIMB/MAYBANK :

Okay malas nak buang karen. Meh eyfa nak kasi tahu siapa pemenangnya sekarang! Berdebar-debar tak korang? Hehehe. Jeng jeng jeng! PEMENANGNYA ADALAH.......................


Hadiah :
Tempat Pertama
RM30 + 1 set accessories (rantai, cincin, subang) di taja oleh Tiny-Sprinkles

Tempat Kedua
RM20 + cincin and subang di taja oleh Tiny-Sprinkles

Tempat ketiga
RM10 + cincin ATAU subang di taja oleh Tiny-Sprinkles

Saguhati
Topup RM5 untuk 2 peserta terpilih di taja oleh Ceitatentangkita.blogspot.com



Bagi pemenang tempat Saguhati eyfa pakai www.random.org so, adil and saksama okay? Hehe. Tahniah kepada semua pemenang okay. And pada yang tak bernasib baik, jangan putus asa. Maybe bukan rezeki korang. Cuba next time okay =) Thanks pada mereka telah jayakan contest ini and pada mereka yang join and support contest eyfa. Thumbs up! Thank you so much ^.^



KBAI~

22 comments :

Abang Stalker said...

tahniah pemenang! :D

sergeant keroro said...

tahniah buat sesiapa yang berjaya :)

siti kektus said...

tahniah yg menang! ^^




bukan rezeki kite. ;)

azrijohan said...

alah,melepas..
xpe2...xde rezeki nak menang:)

SoLy SoLicious said...

waahh!!...tahniah pemenang!!
sy pulak eksited sini..heee

visitme@FaTiN cOrNeR said...

congrates to all winners..d=>

ArulchelseA said...

ermm..tk join la..aduhhh..lupa aku..

mizzkechique said...

tahniah kpd pemenang... =)

Akulah Pak Lan said...

Tahniah kepada pemenang

izfanora said...

tahniah kpd pemenang.. :)

rara pinkmafia said...

wahhhhh dpt topup.hehehe

Tea Dno said...

wow. congratz korang. :D

farhan said...

wahh..contest ni ade duit la..rugi tak masuk..bile adenya ni..tak perasan

noah zarith said...

oh wow!
tak sangka betul!!
i'll contact u trough fb yaaa..
thanks.

:)

Nurnajwa said...

Untungla diorg ni ;D

Tea Dno said...

eh dah kurang sikit lah ke-pink-an dalam blogg ni. uhuh,

Cik Aish said...

waaa nape aish terlepas ni?tau2 dah umum pemenang haish..

tahniah utk pemenang...hadiah kelasss

visitme@FaTiN cOrNeR said...

la..menang ke..baru perasan..kikiki..

thnks eyfa..

EYFAalias said...

@visitme@FaTiN cOrNeR

boleh pulak tak perasan. masa eyfa baca cmnt fatin tu eyfa dah pelik.

~emi~ said...

yay dpt topup!!thanksss

iMBobo said...

tahniah kdp semua pemenang :)

iPai said...

waa .. tak dapat !!!!

tahniah pada mereka yg menang !!

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com