Friday, August 12

GA | Saya suka doodle by Belog Cik Zetty.

ASSALAMUALAIKUM <3

Doodle? Semua tahu kan apa benda alah doodle ni? Sekarang tengah famous pasal doodle ni. Sana sini ada sebut pasal doodle. Hehehe. Bagi yang tangan tak bedung macam eyfa ni. Memang macam excited sikit bila tengok benda-benda macam ni. Rasa macam geram aje tengok. Nak buat sendiri dah tentu tak menjadi. Tangan tak bedung la katakan. HAHA

Bagi yang tangan berseni tu. Untung lah boleh buat doodle sendiri. Huhuhu. Tu yang menjadi sebab musabab eyfa join GA ni. Mana lah tahu kan ada rezeki dalam bulan Ramadhan ni. Boleh lah dapat doodle free yang Cik Zetty yang buatkan. Doodle nya cute-cute belaka. Rasa mcm nak gigit-gigit je! HAHA.


Bagi sesiapa yang nak doodle free boleh lah click banner yang comel molek kat atas ni okay. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan doodle dari Cik Zetty. Tarikh tutup seperti yang tertera kat banner atas ni okay.

# Dah baca? Anggaplah korang dah kena tag!!!
KBAI~

8 comments :

sharifahzakiah said...

hehehe mmg cumel pun doodle dye :) sme laa yunk, tgn x bedung. hak3 :D


goodluck ! :)

Nur Farah Hani said...

dodoooodel memang comel.. hahaha... hopefully u dapat keyh babe.. :D

kura said...

nk dodol free gak. tp mls nk join ga. heheh

Cik Zety said...

hee, thnks for joining dear :) gudluck !

Nurnajwa said...

Eeeeeeeeeeeeee, comelnyeeeee ><

*ape sume org ade doodle ni? :(*

siti kektus said...

gudluck eyfa! moga ada ong la. hikhik :p

Syahirah Suhaili said...

semua tengah demam doodle..hekhek..smoga awak dapat dear :D

Tea Dno said...

best! nanti nak join.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com