Tuesday, August 9

Followers #1000 yang di nanti telah tiba.

Assalamualaikum

Alhamdulillah ! Followers blog eyfa dah mencapai 4 angka. Setelah sekian lama menunggu followers ke #1000 akhirnya muncul juga sebentar tadi. Itu pun sebab paksa promote dekat group facebook baru lah ada orang nak follow. HAHA. Nampak bebenor blog eyfa tak best. HAHA.


Nanti mesti ada busuk hati cakap dalam hati, ala baru 4 angka pun nak kecoh ke? Buang masa aje baca. HAHA. Takpe. Biarkan mulut-mulut longkang tu beborak sorang-sorang. Jangan kawan dia! HAHA. Walaupun dah 1000 followers eyfa tahu tak semua 1000 ni datang singgah and baca entry-entry eyfa. But its okay, itu hak masing-masing kan. 



Followers eyfa ke #1000 adalah MAMBANG TERBANG. Sebagai tanda terima kasih sebab sudi follow blog ni eyfa letakkan feed blog Mambang dalam blog eyfa. Eyfa nak buat award bagai memang tak pandai lah kan. Hehhe.

Yang korang ni tengok aje ke? Jom lah terjah ramai-ramai followers eyfa ke #1000 ni. Click aje header si Mambang ni. Jangan memalu jangan sesegan. Kita kasi terjah berjemaah. Hehehe.

KBAI~

21 comments :

iPai said...

pergh .. dah 1000 .. gila ahh !!

cik najihah said...

wawwww...tahniah...dah banyak tu

kura said...

untung la eyfa dah 1k! KEBABOMMM. hahah

cik violet said...

tahniah..den pon tak sampai 1k lg..haha

Etong said...

tahniaaaah :)

SoLy SoLicious said...

Tahniah !!
tahniah!!
tahniah!!
tahniah!!!

Aida Azryn said...

wow. tahniah~ ;)

H.J said...

4 angka dah banyak dah tu..tahniah

H.J said...

utk 84 takde ke??ahaha

sergeant keroro said...

tahniah!! XD

nadia fatihah said...

wahhhhhhhh~ tahniahhhh. jelesnyerrr,

izfanora said...

untunglah dier.. kiter nk 0.5k pun senak dah..

nub said...

naisss

ArulchelseA said...

tahniah dah 1000..

azrijohan said...

tahniahhhh
blog dah feymesss nihhh.hehehe


http://ping.busuk.org/view/16048

siti kektus said...

peh! peh! peh! :p

siti kektus said...

tahniah eyfa! ;)

mizzkechique said...

tahniah... semakin bertambah dh...

Tea Dno said...

mambang? err takutlah! hahahha...

Tea Dno said...

congrats tau eyfa.. :D

tea nak tunggu 666 ni kat blog.. :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

tahniah eyfa :)
Tia asyik terlepas saje number2 yang Tia harapkan :(

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com