Friday, August 26

"Header dan Doodle free Cik Tempe"

Eyfa nak HEADER dari Cik Tempe! Tapi eyfa rasa macam header yang eyfa ni banyak songehnya! hehehe. Hope Cik Tempe ni sudi lah nak layan kerenah eyfa ni. hehehee. Siapa nak juga click banner atas ni okay?

Ciri-cici header :

2. Nama Blog : Oh! EYFAalias ©
3. Description : You only know my name but not my stories.
4. Tepek doodle comel satu.
5. Letak kotak untuk status letak status twitter.
6. Warna : Pink+Blue+Yellow
7. Letak lah apa-apa yang Cik Tempe rasa cute =D

Syarat-syarat semua eyfa dah penuhi and now nak tag dekat TIGA blogger lain pulak!





8 comments :

✿cik tempe✿ said...

thanks dear sebab join ^^

kotak bulat said...

oooo.. untuk header free ye.. bertukar header la lepas ni ye..hehehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

kalau rezeki , memang dapat pun nanti :)

merahitujambu said...

dh dia yang minta kita bg laa.cerewet pon takpe...hehehe..salam syawal

kura said...

Nak. tp malas join. heheh

Tea Dno said...

asik doodle je eyfa ni. dodol bila nak buat? ;p

Luqeem™ said...

ingtkn dr cik efya..hehe

si macho said...

good luck eyfa ^^,

tp header ni pun da comel sgt :)

n thanks komen2 :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com