Sunday, August 14

Si comel kegemaran saya!

Hello everyone <3

Eyfa dalam banyak-banyak benda, eyfa paling suka binatang. Tak kisah la apa-apa binatang pun. Asalkan dorang comel! Hehe. Contohnya Kucing! Grrr! Geramnya kalau tengok yang gebu-gebu tu. Rasa macam nak gigit-gigit jeee! Huhuhu.

Tapi kan eyfa teringin nak bela anjing. Ala anjing yang comel-comel tu. Kalau bawak jalan-jalan boleh bubuh dalam beg. Mesti comel aje dia duduk dalam beg tu. Huhuhu. Hari tu eyfa keluar eyfa ada nampak seorang Chinese ni dia bawa angjing dalam beg. Kalau lah tak haram pegang, dah lama dah eyfa cium-cium anjing tu! Comel sangat.

Sekarang ni eyfa teringin nak bela lagi satu binatang. WOLF! Perghhhh! Sumpah comel sangat-sangat! Teringin nak bela, teringin nak pegang, teringin nak cium muncung dia. Grrr! Comel! Comel! Eyfa selalu reblog gambar wolf ni dekat tumblr. Nak tengok? Ada kat bawah ni. 












Korang tak geram ke tengok? Adui korang ni. Jemm lah! Eyfa tengok geramm je apesal korang tak ada perasaan? Huhuhu. Nanti birthday eyfa next year, nak masukan wolf ni dalam wishlists lah. Jangan jeles! =P Mana lah tahu kan boleh dapat ke. HAHAHA. Puii. Berangan je lebih.

KBAI~

*****U Mobile On Net*****
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

19 comments :

anne said...

gambar yg bawah sekali bukan wolf la pha . tu anjng name dia siberian husky . fav aku .

EYFAalias said...

tersilap masuk pulak. hoho.

DoodleLicious said...

boleh bela ke wolf nie, memang nampak comel..cc pun pencinta binatang comel nie...

H.J said...

tak geram pom..aha

G3-lina said...

comel3!! suka yg atas sekali tu!

siti kektus said...

haha. aneh2 lah eyfa ni.



tak pe, nanti eyfa kawen, kite buru lah satu wolf kasi eyfa. haha :p

ArulchelseA said...

comel la tu... kih kih kih

GaRy™ said...

hahahaha... takper la... nanti kalau dah boleh cashout duit nuff, gary belikan sekor k?.. XP

Nur Farah Hani said...

tak suke binatang ..uhuhuhu...kelinchi y kecik suke la..cumel... :D

abglan said...

geram.... seram ade le hu hu

sergeant keroro said...

memang comel wolf ni, nampak cool :)

Tea Dno said...

serigala memang comel.. alah, asal kita nak bela benda yang sama ni? huhu..

dalam masa terdekat, nak bela guinea pig lah.. ayookk.. ada nama pig lah.. haha..

iPai said...

wah .. comey ye . nak juga .. jom bela sama2 sikit .. hehe

Akulah Pak Lan said...

warewolf mcm paklan mau? hahah

nadhirah. said...

nad nak juga wolf ! woook wook !

*eyfa, reply email please, dah lama nad tggu ni :(

Ezy Chiaki said...

xgeram tp seram tgok wolf..
kehkehkeh

Munna said...

minat juga kat anjing =P

kt opis ni ada bela 2,3 ekor...selalu gk bg mkn diorg...diorg pun mcm fhm kita xsntuh,so dia xdtg rapat2.

anjing ni bijak =)

Tea Dno said...

hari tu ada sekor anjing.. duk tepi jalan.. jenis siberian tu lah, hurmm.. sian.. rasanya kena buang kot.. tapi rupa lawa gila.. tea panggil dia, macam nak ikut je balik rumah.. tapi takkan nak sumbat dalam kete pulak.. huhuhu..

nak bela, nak bela..

iPai said...

bile baca komen tea ni baru ingat balik nama dia ...

sngat comel ... suka bulu dia yg lembut (budget macam penah pegang)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com