Sunday, August 14

Giveaway: Angry Birds Pilihan

Hello si cantik dan si kacak <3

Blurpppp~ Alhamdulillah. Kenyang sudah makan rimau atas ni. Opsss. Bukan bukan. Makan udang. Silap plak! Hehe. Rimau atas ni Tea punya, karang kalau eyfa makan rimau ni tak pasal-pasal menangis budak Tea ni. HAHA.

Okay okay! Straight to the point. Eyfa nak join GA yang dak Tea ni anjurkan dan Angry Birds pilihan eyfa ialah............JENG JENG JENG!!!




*




*




*


Eyfa pilih tiga-tiga sekali sebab apa? sebab eyfa tamak. Nak semua! Taknak pilih-pilih! Karang kecik hati pulak Angry Birds tu. HAHA. Masing-masing ada kelebihan kan. Tak baik memilih. Terima aje seadanya. Lagi pun eyfa tau dalam hati Tea yang paling dalam mesti Tea nak kasi kat eyfa punya. SITI K tolong lah berhenti berharap. HAHA.

KBAI~
*****U Mobile On Net*****
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

7 comments :

NasZ said...

hahaha..tamak..good luck.

MOHD NASER.com

Nur Farah Hani said...

wow comel la eyfa/... nak jugak..:P

Tea Dno said...

tamak.. haha.. adoihh kalau terpilih agak2 camne lah ni.. kuikui..

thanks join..

Ezad Skytech said...

wahhh..semua eyfa nak ye..hee~

farhan said...

ade lagi ke kontest angry bird ni

siti kektus said...

haha.

macam mana nak benti berharap? kasi tips. haha :p

iPai said...

wah .. mane leh nak tiga2 !!! tak aci !!!

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com