Sunday, August 28

Perubahan demi perubahan

Hye hye!

Apa khabar semua? Hope semuanya sihat lah kehendak-Nya sebab dah nak musim raya ni kalau tak sihat tu cepat-cepat lah makan ubat ya. Kalau makan ubat, makanlah ubat yang betul, jangan makan ubat nyamuk ke ubat lipas pulak ya? HAHA. Karang dah jadi kes lain pulak.

Facebook eyfa dah senyap sunyi dah, semua dah balik kampung agaknya. Blog lagi lah semua cerita pasal nak balik kampung. Hehehe. Eyfa bila lagi nak balik kampung? Hehe. Eyfa balik pagi raya pertama tu nanti lepas solat raya.

Buat anak-anak muda yang drive ke kampung tu, sila hati-hati lah ya di jalan raya. Jangan bawak kereta/motor laju-laju! Jangan nak jiwa muda sangat dekat jalan tu. Memang mati muda lah kau nanti. Eyfa bukan nak mendoakan, kalau dah musim raya tu tahu-tahu ajelah. Kemalangan tu memang selalu berlaku and kalau boleh elakkan lah ya =)

Ehemmm! By the way korang nampak tak perubahan dekat blog eyfa ni? Makin comel kan kan? Penat eyfa bertungkus-lumus menyiapkan template baru ni. Hehehe. So, apa pendapat korang dengan wajah baru blog eyfa ni? Okay ke tidak? Loading berat tak? ^.^



Tapi sayangnya headernya hampeh! Maklum lah eyfa bab nak reka-reka header kasi comel ni memang failed dari dulu lagi. HAHA. Ada sesiapa tak baik hati nak buatkan eyfa header yang cute-cute siap ada doodle? #demand. HAHA. Okay lah, nak mandi-mandi nak siap nak g bazar. Hehe. 

KBAI~

17 comments :

SoLy SoLicious said...

hamboi... tukar rumah baru ye...teheee... btw, nice la :)

Dr. Fox said...

Comel je header. btw, sy masih lg beblogging walaupun di hari raya :P

♥ MRS ZACKS ♥ said...

tetap comel spt dulu :)

azrijohan said...

cun:DDD

anamizu said...

wahh comelnye blog efa..hehe
salam kenal dr cik ana..

salam lebaran penuh kemaafan juga ya..jemputla ke blog cik ana..ada kad raya spesel utk semua :)

sergeant keroro said...

ok jek, hehe :P

AzatLazat said...

ye akan berhati hati
selamat hari raya cik eyfa
pegi bazaar tu beli lebih sikit
sedekah kat sini
hehe
:P

Unna said...

hehe perasan perubahan ni.

sori eyfa baru sempat nak follow balik :)

selamat hari raya aidilfitri :D

aque said...

suke :) x berat pown.....

papew pown, header ni mmg just nice.. simple... menarik... hehhehe

~salam lebaran n happy merdeka~

Ezy Chiaki said...

dh comel sgt dh ni..
header pon comel..
=)

halidaRahman said...

ohh patut lahh nmpk makin awesomee :D

aten qylah said...

comell header ! cute dear :D

tag untuk eyfa : http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/08/mega-giveaway-by-yana-arisa-hanani.html

kura said...

comel plop. hahah

Cik Baju Kurung said...

hari tu mish apple ade buat offer rm1.50 satu header sekali dengan doodle yang comel comel and boleh pilih lagi. =)

p/s : selamat hari raya eyfa! :)

iMBobo said...

nice! selamat hari raya eyfa! :)

siti kektus said...

ok. nmpak dah kecomelannya. hehehe ;)

Tea Dno said...

header simple simple pun dah ok.. ;D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com