Thursday, August 25

Boyfriend kau, boyfriend aku juga!

Hello sayang-sayangku =)

Korang pernah tak jadi orang ketiga dalam hubungan cinta kawan korang. Maksud orang ketiga kat sini bukan bermaksud something yang TAK BAIK. Kira macam mana-mana kawan korang dengan boyfriend/girlfriend dia keluar, mesti korang ada sama. So, apa2 dah jadi bertiga!

Kalau tak paham sila hayati situasi-situasi kat bawah ni dengan tekun dan sangat teliti ya! HAHAHA =D



A = boyfriend kepada kawan eyfa
N = Kawan eyfa/Girfriend A

Situasi 1

Si A : Hoi montel. Kau kat mana?
Eyfa : Kat rumah. Apesal?
Si A : Aku dengan N nak kuar g makan.
Eyfa : So?
Si A : Kejap lagi aku ambil kau kat rumah. Aku belanja!
Eyfa : Okay!

Situasi 2

Si N : Aku nak pergi Sungai Congkak dengan A weekend ni. Jom!
Eyfa : Siapa lagi ikut?
Si N : Kita bertiga aje! Engkau, aku and A!
Eyfa : Okay set! Nak kena bawak berapa RM nnt?
Si N : Takyah boyfriend aku support semua. Kau bawak badan je.
Eyfa : Terbaikkkkk!

Situasi 3

Eyfa : Weh boring lah duduk rumah.
Si A : Kau plan lah nak ke mana, nanti aku set dengan N.
Eyfa : Cantik lah! =)

Situasi 4

Si A : N ada buat makan-makan, kau pergi x?
Eyfa : Tak tahu lagi, xde transpot la.
Si A : Nanti aku ambil kau dekat rumah. Kite gerak sama!
Eyfa : I love u lah!

Okay now dah faham? Mana-mana dorang pergi, mesti ada eyfa. Kira boyfriend dia dah macam boyfriend eyfa. Kekadang tu apa dia belikan untuk girlfriend dia, mesti dia beli untuk eyfa sekali. HAHA. Sumpah gentleman gila lah kan!

Kekadang rasa tak sedap pulak kan sebab selalu boyfriend dia yang support semua. Kalau keluar sekali memang duit eyfa tak pernah keluar sesen pun. Semua boyfriend dia tanggung. Kalau eyfa kat tempat kawan eyfa ni, dah sure-sure eyfa jeles.

Yelah. Apa dia dapat semua eyfa dapat. Macam dah tak ada beza dah dengan girlfriend dia. Keluar pun selalu bertiga. Memang la dorang ada keluar berdua, tapi jarang. Selalu mesti ada eyfa menyemak! HAHA. Dah orang ajak, ikut ajelah kan. =P

But sekarang dah lama tak contact dengan dorang. Sejak habis study dekat Politeknik dulu dengan kawan eyfa ni. Masing-masing dah busy. Dia dengan kerja dia. Eyfa dengan study eyfa. Hope raya ni dapat lah jumpa dorang. Rindu weh! Itu je nak kasitau sebenarnya.

KBAI~


*****U Mobile On Net*****
*****Toyota Vios*****
*****PROTON INSPIRA*****
*****P1 4G EXCLUSIVE*****
*****CELCOM COLUMBO*****
*****DIGI IPHONE4*****

25 comments :

nanad said...

whoahh..untungnyaa mcm tuu >.<

are_tik25 said...

kalo sy jd si N,mungkin akan jelez!!!hehe

fathiahRAIHANA said...

baiknya dorang , heee
tu baru btul mmber baik ^^

z a z a said...

x yah le couple :P

Tea Dno said...

haha. kalau tea pun, konfem jeles.

tp tidak bermaksud apa2. rasanya ok je. hohoho.

NURUL AINI NORAZMAN said...

klu aini pon jeles,.=(

azrijohan said...

peh,untung nye Effa ni

kotak bulat said...

kb pun confirm jeles...hahaha...tp kb bile dting pun bwk kwn, lg selesa bwk kwn yg bf pun selesa kwn.. bertiga lebih baik dri berdua..tp bf xleh melampau la bg perhatian kt kwn tu.. :P

ArulchelseA said...

susah mau ckp mcm ni...

tia @ Ini Kisah Tia said...

habis tu , dorang still together tak fa ?

Nur Farah Hani said...

wahhhh terbaik la.. hehe.. tapi bahaye gak sebenarnya nih.. uhuhu.. pernah berada di situasi y same walau tak same sangat... it end up with kami bertige tak bertegur sape sekarang.. uhuhu.. so sadis.. prasangka nyer pasal.. ;;p

siti kektus said...

haha. untung la eyfa mcm tu. kalau dah kawan baik, mesti si N tu paham. ;)

mizzkechique said...

klu jd kt MK, sure jele gile babeng.. haha..

jgn kawen dua sudahh..

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

ini nm nya terlebih syg kwn..:)

gf abg x bole mcm ni.kua dgn dia x bole bwk kwn prmpn ye.adik2 xpe.

merahitujambu said...

terus terang ckp sy xboleh cmtu..tapi kalai niat baik ok la..heee

merahitujambu said...

**kalau

AzatLazat said...

ehehe
ada jugak ye lelaki yang baik hati macam tu
kalo kaya boleh la
:P

myezatul aQma said...

akma tak pnah bwk kwn2.bwak adik2 ja..hee

akoo pae said...

haha tah2 bermadu korang nnt.
=p

Luqeem™ said...

selamat x pernah kena lgi..hehe..sy setia..

Si Pujangga said...

wah.. :)

syarifahsidrus said...

untung..jadi chaperon la ni eh..hhehe

iMBobo said...

wow xkn gf die xjeles lgsg?hebat tul bf die tu hehe..

kura said...

untung la eyfa untung la. bf org lain belanja. klu mcm ni xpayah ada bf pun tak apaaaa. hahah

sha my heart said...

kawan2 kalau dah rapat mmg macam tu. happy ada kwn mcm tu =)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com