Monday, August 8

Mid-term bikin aku sakit kepala!

Assalamualaikum.

Sekarang ni eyfa tengah serabut sangat-sangat. Mid-Term dalam minggu depan. Tak lama aje lagi. Mana nak handle kuiz yang belambak, project tertangguh, presentation tak siapkan lagi. Assignment lagi. Arghhh! Tension sungguh. Penuh kepala otak ni duk fikit benda-benda ni.


Rasa macam sekejap aje baru naik sem. Tetibe dah nak mid-term. Sumpah terkejut sangat. Terasa cepat gila. Eyfa tak ready apa-apa lagi. Dah la banyak subject belum pickup lagi. Macam mana lah eyfa nak mengadap mid-term next week? Arghhh!
Hancur-hancur! Subject semua dah lah susah-susah. Macam mana nak score ni? Tension nyaaaaaaaaa~ Buat masa ni eyfa maybe busy sikit. Nak kejar apa-apa yang tak terkejar ni. Masa untuk perah otak pulak. Kalau blog ni konon-konon bersawang tolong la bersihkan ya? Haaa. lagi satu, korang jangan rindu eyfa tau. (perasan) HAHAHA.

KBAI~

18 comments :

sergeant keroro said...

hehe, lama tak makan aiskrim tu.

mengidam la pulak :p

H.J said...

gudluck eyfa..dah rindu dah ni..ahah

Dalin said...

Good Luck~!!! Eyfa umor berapa ek? belajar mana?

ArulchelseA said...

ok2 nanti aku tolong bersih2 kan..kih kih

Tea Dno said...

eyfa, rileks rileks. cool down. huhuhu.

p/s: tapi memang pun, selalu jadi gitu. baru rasa habis cuti tetiba dah nak exam semula. ==,

izfanora said...

cayok ! kerah tenaga hbs-hbsan yer eyfa.. :)

akoo pae said...

okeh.akoo dah bersihkan sawang~hhaaha

gudluck2..
=)
jgn tensen2..hee

Nurnajwa said...

Wasehhh, next week? Mmg btol2 around the corner je.

Study hard, study smart! ;)

*kte tlg jge blog sis, ehe*

Addin said...

chaiyok2 ! :)

All the best ye eyfa ;)

Munna said...

alahai bru je nak memadu kasih dh kena tinggal?

hahahaha...gudluck ye laling =)

siti kektus said...

tak pe eyfa. midterm minggu depan. ada byk masa lagi. ;)


gudluck2. ;)

nub said...

hang terar. boleh punyaaa

aunieZ said...

usaha tangga kjyaan :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

lorh .. busy tym le ni eyfa ? huhuuu .. takpeeee , utamakan pelajaran dulu ye fa :D

Nik Thoha said...

Salam. selamat menghadapi mid term tu ya.. banyakkan berdoa..insyaAllah dipermudahkan oleh Nya.. :)

iPai said...

waa ... all the best eyfa !!!

kura said...

rindu gila! haha..

haa selamat ber midterm ok!

Bro ahmad said...

jangan sampai bersawang...p

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com