Tuesday, August 23

Segmen Freebies : Doodle by Faridah Eizzati

Hello everyone.


Segmen ni terbuka kepada 20 orang terawal sahaja. So, eyfa tak tahu lah still sempat nak join or tak but hopefully sempat lah kan. Hehehe. Okay ni ciri-ciri doodle yang eyfa idamkan :

1. Perempuan
2. Badan macam chubby sikit and ketot aje mcm hello kitty atas ni.
3. Freehair (Panjang sikit paras bahu)
4. Tangan tengah pegang belon

Errr. Macam keterlaluan aje request eyfa ni? HAHA. Tak apa lah. Cuba try test dulu kan. Tak dapat tak apa. Apa boleh buat. Hehehhe.

KBAI~

6 comments :

Abang Stalker said...

hahah..ciri2 tu x bole blah.mmg betul2 nk sebijik cm owner tu. :P

Ezy Chiaki said...

musem doodle la skrg..
hihikk

Tea Dno said...

amboi.. pantang ada doodle doodle.. mesti eyfa yang bolot dulu nih.. hohoho..

iPai said...

wah .. nak doodle juga .. tapi takut tak comel .. how2 ..

faridah eizzati said...

thanks sebab join segmen saya :)

siti kektus said...

macam dah byk je dodol eyfa. kan? ;)



gudluck dear.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com